Wie zijn wij?

De organisatie

Onze organisatie bestaat uit 4 personen.
Elfrieke, Anco, Suzanne en Jeroen.

Samen werken wij weer met heel veel plezier aan een nieuwe MeerhovenQuiz Pub Style.

Ieder van ons heeft een eigen specialiteit waardoor we elkaar goed aanvullen.

Met de nodige humor laten we onze creativiteit de vrije loop om alle deelnemers een hele gezellige quizavond te bezorgen.
Wij stellen de organisatie -op geheel eigen wijze- aan jullie voor.

Elfrieke, Puzzelen is echt haar ding. Puzzels die de meesten uren bezig houden, lost zij in no time op terwijl zij luistert naar haar favoriete band Rammstein. Ze is een ondeugende spring in het veld met een creatief brein. Als dat brein gaat werken, berg je dan maar!

Suzanne, Suus heeft de naam van Safari Jus weten te veranderen naar Safari Suus, dan ben je best bijzonder. Ze is van alle markten thuis en heeft een groot netwerk. Super handig als er weer van alles wordt bedacht wat de organisatie in de praktijk wil brengen tijdens de Meerhovenquiz Pubstyle. Daarnaast beoordeelt zij de ingeleverde antwoordformulieren van de deelnemers en deelt zij de (straf)punten uit.

Jeroen, Tja, wat moeten we zonder hem beginnen? Juist, Helemaal NIKS. Want wie zorgt er voor de cashewnoten, de flauwe grappen en regelmatige oneliners tijdens brainstorm avonden? En natuurlijk voor de centen. De financiën zijn bij hem in goede handen aangezien de rest er gewoon geen kaas van heeft gegeten. Oh ja, kaas, daar hoort een borrel bij en die lust Jeroen wel. En dan knopen doorhakken met die creatieve van de hak op de tak springende mensen, laat dat maar aan hem over.

Anco, De spin in ons web. Het brein achter de vragen. Meester opmaker van de presentaties. Zonder Anco geen quiz en geen quiz zonder….?!!
De vele gezellige, productieve brainstormavonden met een lekker pilsje en een nootje aan de inmiddels geüpgrade keukentafel. Dat er nog maar veel van deze avonden mogen komen.